Lär dig mer om sydliga nationalparker

Nu kan du få ut ännu mer av ditt besök i våra nationalparker i södra Sverige. Tips om vandringsturer, utflyktsmål och mycket annat i våra 11 sydligaste nationalparker, får du i Staffans och Maries senaste bok.

Det här är den perfekta guideboken för dig som vill upptäcka södra Sveriges nationalparker till fots, från Stenshuvuds och Söderåsens vårgröna bokskogar till Tivedens trolska tjärnar, Gotska Sandöns oändliga sandstränder och Store Mosses vida myrar.

Boken ger utförlig information om ett 50-tal vandringsturer och utflykter, från lätta familjepromenader till rejäla dagsturer. I boken får du även tips om fler utflyktsmål i närheten av nationalparkerna. Få ut så mycket mer av ditt besök i nationalparkerna: Stenshuvud, Gotska Sandön, Söderåsen, Åsnen, Blå Jungfrun, Sroe Mosse, Norra Kvill, Djurö, Tiveden, Dalby Söderskog och Kosterhavet.

De vandrande biologerna, Staffan Söderlund och Marie Sjöström är författare, fotografer och naturguider. De är väl etablerade guideboksförfattare, med flera mycket populära guider utgivna.

BOKFAKTA:
Nationalparker i södra Sverige – vandringsturer och utflykter
Artikelnr: 86433567
ISBN 978-91-86433-56-7
Format 120 x 185
360 sidor, flexoband

3 reaktioner på ”Lär dig mer om sydliga nationalparker”

1. Ja, planen är att det ska bli böcker även för mellersta Sverige och norra Sverige men vi har ingen fast tidplan för dem än. Författarna jobbar fortfarande med de titlarna. /Benny