Vildmarksbiblioteket är vi och våra författare. Vi har en liten organisation men många samarbetspartners.

Böckerna distribueras från två lager: Bokförlaget Setterns lager i Örkelljunga och Förlagssystems lager i Falun. Våra författare finns över nästan hela landet, och några till och med i andra länder. Våra böcker säljs överallt där böcker säljs: bokhandel, sport- och friluftsbutiker och även många turistbyråer och butiker med turistanknytning. Vi säljer alltså inte själva, enbart via våra återförsäljare.

Har du en bokidé som skulle kunna passa oss eller om du vill fråga om innehållet eller lämna kommentarer, kontakta Benny:
benny@vildmarksbiblioteket.se

Är du återförsäljare (eller vill bli det) och vill beställa, diskutera någon kampanj eller något annat, kontakta Christer: order@vildmarksbiblioteket.se