Kungsleden-guiden har gått till tryck

Då har årets andra nya guide passerat redaktionen och gått till tryck. Vi har i ganska många år haft två populära Kungsleden-guider av Annika Berggren och Håkan Hjort i sortimentet (det är Annika på bilen). Nu har Annika och Håkan slagit samman materialet till en bok, uppdaterat allting och dessutom lagt till en hel del, både när det gäller intressanta avstickare och råd och tips som gör vandringen mer njutbar. Dessutom är nästan alla bilder utbytta.

Här finns mycket nyttig information att ta del av för att få ut mer av sin vandring, oavsett var på Kungsleden man gör den, och oavsett hur långt – och dessutom mängder av fina bilder att inspireras och njuta av!

Vi räknar med att börja kunna leverera boken runt 10 juni

Läs mer här: Kungsleden – vandringsturer och utflykter

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du bland annat information om när nya böcker ges ut och när det finns andra nyheter. Vi garanterar att vi inte delar din mailadress med någon annan, den stannar hos oss.