Ny guidebok på gång om Lesbos

Vi håller för fullt på att arbeta med tryckoriginalet till vår nästa guidebok: Lesbos – vandringsturer och utflykter.

Vi välkomnar Mats Randow som ny författare i gänget! Det är numera inte så ofta vi tar in nya författare men när Mats kom med sitt mycket matnyttiga manus gick det helt enkelt inte att säga nej. Mats har arbetat flera år som guide på ön och det är bara att buga för det mycket ambitiösa arbete han har lagt ner på bokmanuset, inte minst att reka alla vandringsturer. För att inte tala om alla fina foton!

Förutom tips om fina vandringsturer på olika delar av Lesbos, och även stadsvandring i Mytelene, tipsar guideboken också om hur man bäst tar sig till ön, natur och historia, fåglar och fågelskådning och mycket annat! Med andra ord kommer det att finnas mycket matnyttigt för alla som turistar på Lesbos.

Planerad utgivning är i slutet av oktober.

 

 

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du bland annat information om när nya böcker ges ut och när det finns andra nyheter. Vi garanterar att vi inte delar din mailadress med någon annan, den stannar hos oss.